دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 5305 KB
تعداد صفحات : 36
بازدیدها : 328
برچسبها : مدیریت تولید طراحی محصول توسعه محصول
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلمعرفی و بخشهایی از متن مقاله مدیریت تولید و عملیات
در اواخر دهه 1960 و اوایل دهه 1970 با بالا رفتن سطح زندگی مردم ژاپن و همچنین بالا رفتن سطح آگاهی مصرف کنندگان، بازار به حدی از محصولات لبریز شد که آن دهه را دوره اشباع نامیدند. شرکتها مجبور شدند محصولات متنوعی با ویژگیهای متفاوت، تولید کنند. ربات های صنعتی و ماشینهای خودکار، تولید انواع محصولات در اندازه های کوچک را امکانپذیر ساختند و اینک دوره حاضر را به عنوان آغاز اتوماسیون کارخانه ها در مقیاس وسیع می شناسیم.
چرخه عمر محصولات به نفع محصول بهتر و جدیدتر دائما کوتاهتر می شود و این امر طبیعتا اهمیت مدیریت هزینه را در مرحله برنامه ریزی و طراحی افزایش می دهد؛ ...
در اواخر دهه 1980، هزینه یابی هدف با استراتژی شرکتها عجین شد و به عنوان ابزار استراتژی مدیریت هزینه به منظور دستیابی به سود هدف، مورد استفاده قرار گرفت. در حال حاضر هزینه یابی هدف به مثابه ابزار استراتژیک مدیریت هزینه، جهت برنامه ریزی سود و همچنین برای کاهش هزینه درنظر گرفته می شود. ...
در سیستمهای هزینه یابی هدف، طراحی محصولات و فرایندهای اصلی مدیریت هزینه مورد توجه قرار می گیرد، به صورتی که در زمینه طراحی زمان بیشتری صرف می شود و با حذف مراحل پرهزینه و وقتگیر، زمان لازم برای ورود محصول به بازار کاهش می یابد. در حالی که در روشهای سنتی مدیریت هزینه، به منظور کاهش هزینه ها، بر صرفه جویی های ناشی از افزایش حجم تولید، منحنی فراگیری، کاهش ضایعات و بهبود بازده تمرکز می شود. چهار اصل فرعی بر این دیدگاه تاثیرمی گذارد که عبارتند از:
* در سیستمهای هزینه یابی هدف، هزینه ها قبل از وقوع، مورد نظارت و کنترل قرار می گیرند. شکل 2 ارتباط بین هزینه های تعهدشده و هزینه های تحقق یافته محصول را نشان می دهد. فرایند هزینه یابی هدف بر مرحله طراحی تمرکز دارد و به نظر می رسد در اثر طراحی کل هزینه ها- از مرحله تحقیقات و توسعه گرفته تا نقطه ای که محصول در خط تولید قرار می گیرد- کاهش هزینه طی چرخه کامل زندگی یک محصول امکانپذیر است.
* سیستم هزینه یابی هدف مهندسان تولید را به اثر هزینه محصول، فناوری و طرح فرایند تولید و چالشهایی که در این زمینه وجود دارد، متوجه می سازد. تمامی تصمیمات مهندسی از صافی ارزیابی مربوط به ارزش نسبی مشتری می گذرند و پس از آن در طرح تولید منظور می شوند.
فهرست مقاله
فرآیند طراحی و توسعه محصول
تولید محصول جدید در روش سنتی
موانع حرکت به سمت دنیای دستیافت
تهیه طرح مقدماتی و هزینه یابی هدف
عواملی که در طراحی محصول باید رعایت شود
برنامه ریزی تعیین ترتیب انجام سفارش و هزینه سفارشات
مهندسی ارزش
قابلیت اطمینان
وزن دهی با استفاده از فیلدهای هزینه
تئوری محدودیت ها
کوتاهترین زمان تولید فعالیتهای اولویت دار
برنامه ریزی با منابع محدود
روش مور
طبقات شرطهای مجاز
الگوریتم ژنتیک
عملگرهای یک الگوریتم ژنتیک
زمانبندی ریسمان هماهنگی ذخیره موقت
ضروریات ریسمان هماهنگی ذخیره موقت
برنامه ریزی به محدودیت CBP
متغیرهای تصمیم گیری
مشخص و فرموله نمودن محدویتها
نمودار گانت
تئوری محدودیتها و برنامه ریزی خطی
منابع و ماخذ
خرید و دانلود آنی فایل